Westgate Shopping City / Šest godina odličnog shoppinga

Image
Foto: PR fotografije

Već šestu godinu za redom Westgate Shopping City svojim posjetiteljima nudi bogatu ponudu, jedinstveno shopping iskustvo i puno dobre zabave za najmlađe. Rođendanski vikend najbolje je vrijeme za kupnju najdražih brendova - iskoristite ga uz Late Night Shopping od 13. do 15. studenog koji donosi posebna iznenađenja.

11.11.2015.
14:42
PR fotografije
VOYO logo

Rođendansko raspoloženje prevladavat će u svim Westgateovim trgovinama koje su za sve posjetitelje pripremile atraktivne rođendanske popuste.

Tako C&A sve posjetitelje časti popustom od 25% na cjelokupan asortiman. Uz Peek&Cloppenburg ostvarite 10% popusta na mušku kolekciju, pri čemu pogodnost vrijedi i za već snižene artikle. Popust od 20% osigurala je Bata za kupnju dva artikla te Gant na novu kolekciju. Next nudi posebnu pogodnost „odaberi tri-plati dva proizvoda“, dok su Sport Vision i HappyDreams na cjelokupan asortiman pripremili popust od čak 30%. U Super Konzum prodavaonici iskoristite 10% popusta pri kupnji iznad 200 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dobar shopping i zabavu za odrasle, Westgate će rođendan posebno veselo proslaviti i s najmlađima koje 14. i 15. studenog od 14 do 20 sati očekuje najluđa zabava u Fun zoni - oslikavanje lica, klaun s balonima i maratonsko crtanje.

Uz to što nudi bogatu ponudu s više od 700 poznatih brendova, najveći trgovački centar u Hrvatskoj domaćin je brojnih regionalnih sajmova i događanja koji upotpunjuju cjelokupnu ponudu i svako shopping iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavite s Westgateom šesti rođendan i uz opušten shopping u ugodnoj atmosferi sebe i svoje najmilije počastite nezaboravnim rođendanskim popustima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo