selfie štap / Selfie štap upute - naučite kako koristiti selfie štap

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Selfie štap se odmah po pojavljivanju na tržištu prometnuo u najvažniji mobilni dodatak bez kojega je fotografiranje nezaboravnih provoda s prijateljima nezamislivo

19.9.2017.
14:03
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Fotografiranje popularnih selfieja već je nekoliko godina najrasprostranjeniji trend u svijetu. No često na selfie fotografijama koje objavljujemo nismo sami, već u društvu nama dragih ljudi. Kako bi i oni stali i kadar, a fotografija zadovoljila pravila estetike društvenih mreža, osmišljen je selfie štap.

Prilikom kupnje dobit ćete i upute za selfie štap i njegovo korištenje, kako biste što brže svladali ovu i ovako jednostavnu metodu fotografiranja. Selfie štapovi mogu se rastegnuti do 110 centimetara, a zahvaljujući dužini ruke i štapa, u kadar će stati više osoba, a neće se primjetiti da držite fotoaparat ili mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute za selfie štap i njegovo korištenje su izrazito jednostavne. Namjestite mobitel na držač za mobitel koji se nalazi na selfie štapu. Na svom mobitelu namjestite postavke snimanja, dodajte filter po želji i snimite još jednu fotografiju za sjećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo