OLIĆEV SUIGRAČ SE ZABORAVIO / Seks skandal u njemačkoj reprezentaciji?!

Image
Foto: Facebook

Samo nekoliko dana preostalo je do početka Eura, a njemačku reprezentaciju potresao je skandal koji nema veze s nogometom. U glavnim ulogama su branič Jerome Boateng i golišavi model Gina-Lisa.

5.6.2012.
14:58
Facebook
VOYO logo

Najtiražniji njemački dnevnik Bild objavio je paparazzi slike njemačkog reprezentativca Jeromea Boatenga u društvu prsate manekenke Gine-Lise Lohfink u jednom berlinskom hotelskom baru.

U njihovom intimnom druženju ne bi bilo ničeg neobičnog, niti lošeg da branič Bayerna nije u izvanbračnoj vezi dugogodišnjom djevojkom s kojom ima jednogodišnje blizanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatno ulje na vatru bacila je i nimalo diskretna Gina-Lisa izjavom da su nakon sastanka u baru zajedno otišli u sobu 248, gdje su proveli cijelu noć, da bi se kasnije pred TV kamerama ipak ispravila te rekla: "Samo smo razgovarali".

Image
Foto: avesemasas2.blogspot.com

Da stvar bude još gora po njemačkog reprezentativca, u društvu s djevojkom koja je 2008. sudjelovala u njemačkom showu "Top model" vidjeli su ga i brojni očevici, a postoji mogućnost da je Boateng prekršio i disciplinski kodeks 'Elfa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i njegov agent Jorg Neubauer.

"Ja znam Jeromea, nikad nije u krevetu kasnije od 2 sata (?!). Ako ćemo iskreno, što igrač radi u svoje slobodno vrijeme i s kim se druži, to je njegova stvar. Nije na meni da komentiram, a mislim da nije ni na vama. Utakmica s Portugalom je na rasporedu tek za tjedan dana", opravdavao je svog klijenta Boatengov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo