Šeks: Bajić je donedavno imao autocenzuru

'Ne bih govorio o pritiscima, ali bila je riječ o svojevrsnoj autocenzuri.

4.2.2010.
10:31
VOYO logo

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks gostovao je u emisiji Radija 101 Na vrućem stolcu Zrinke Vrabec-Mojzeš, u kojoj je na pitanje o trećem mandatu glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića izjavio da je u njegovom donedavnom radu bilo "svojevrsne autocenzure".

"Stvorena je pozitivna klima u kojoj je jasno da nitko nije nedodirljiv, ni sadašnji ni bivši predsjednik Vlade, ni ministri ni predsjednik Sabora", rekao je Šeks, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o autocenzuri, cenzuri i pritiscima u radu Mladena Bajića, Šeks je rekao:

"Ne bih govorio o pritiscima, ali bila je riječ o svojevrsnoj autocenzuri. Ovisno o visini političke funkcije, kalkuliralo se hoće li biti primijenjen isti metar kao prema ostalim građanima", rekao je Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijaspora će i nakon skorih ustavnih promjena imati pravo glasa bez obzira na to gdje živi, ali neke promjene u tome su pripremljene. Šeks kaže da vladajuća koalicija nije prihvatila prijedlog SDP-a i HNS-a da dijaspora mora doći glasati u Hrvatsku, a nije želio ni sinoć otkriti koje su promjene pripremljene.

Što se tiče Hrvoja Vojkovića, Šeks je rekao da je vrlo vjerojatno da će on uskoro biti smijenjen s čelnog mjesta u Croatia osiguranju, da će Vlada predložiti Nadzornom odboru da ga razriješi, piše Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201002030087006 arti-201001210565006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo