ŠEFICA NA POŽEŠKOM SUDU POZIRA U MAJICAMA S USTAŠKIM POZDRAVOM: / 'Neki kažu 'smrt fašizmu', al ne piše mi to u katekizmu'

Image
Foto: Facebook
28.11.2017.
15:40
Facebook
VOYO logo

Kristina Čuljak bivša je članica predsjedništva HSP-a dr. Ante Starčević jer ju je iz stranke izbacila tadašnja predsjednica Ruža Tomašić koja je kazala kako je Kristina 'htjela biti kraljica' te je nad ostalim članovima Predsjedništva vršila mobing.

Na sve to joj je Čuljak odgovorila kako je Tomašić 'lažljiva, nevjerodostojna političarka na izmaku, koja je u HSP AS dovedena s Korčule na kojoj je u trenutku njihova upoznavanja prala lonce i kašike'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruža Tomašić joj nije ostala dužna te je bivšu kolegicu u stranci nazvala 'osobom s teškim psihičkim problemima'.

Čuljak je osim rada u predsjedništvu stranke HSP-AS obavljala dužnost potpredsjednice Skupštine Požeško-slavonske županije, gdje se našla na istoj listi s HDZ-ovim Alojzijem Tomaševićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osebujna Kristina svoju ljubav prema politici i domovini ne skriva već je javno iskazuje putem društvenih mreža, a sudeći prema objavama čini se kako Kristina i dalje njeguje ideale stranke kojoj je pripadala. Redovito objavljuje fotografije s motivima HOS-a s ustaškim pozdravom.

Jednu od njih na kojoj nosi HOS-ovu majicu s natpisom 'Za dom spremni' objavila je uz komentar: "Neki kažu 'smrt fašizmu', al ne piše mi to u katekizmu...učili me moji stari".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo