ŽENA JE SVE ODLUČILA PRIJAVITI / Prostačke poruke šefa djelatnici zgrozile javnost: 'Mogla si se na par minuta s tim usnama spustit ispod stola i imati plaću ko bog...'

Image
Foto: Pixabay / Screenshot

Žena iz Dalmacije na Facebooku je podijelila odvratne poruke koje joj je slao njezin nadređeni, a u kojima joj u zamjenu za seks nudi povišicu i napredovanje

29.9.2022.
21:32
Pixabay / Screenshot
VOYO logo

Žena iz Dalmacije na Facebooku je objavila šokantne poruke kojoj joj je slao njezin šef. U porukama, koje su zgrozile javnost, dotični gospodin nudi joj seks te joj govori da će joj dati povišicu ako bude poslušna.

"Večer, ovo odmah moran objaviti jer san u šoku. Ovo ću prijaviti nadležnima, pa zato ne želin odavati puno ime i prezime dotičnog i o kojem se obrtu radi, ali evo. Odvratno i degutantno. Uglavnom radi se o..., pa se pripazite onih sa ovin inicijalima dok sve ne izveden na čistac. Inače za gospodina sam radila kao... I kao što vidite, uz sve poruke zva me 10 puta u roku par minuta", napisala je uz screenshoteve poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot / Facebook

U porukama ju muškarac poziva u ured, govoreći da se neka lijepo sredi. Njegovo uznemiravanje ide do te mjere da ju je i zvao, no njegova već sada bivša djelatnica nije mu se željela javiti te mu je kazala da ju prestane uznemiravati. Dodala mu je da će u svemu obavijestiti njegovu ženu.

Image
Foto: Screenshot / Facebook
Image
Foto: Screenshot / Facebook

Muškarac joj na to govori da ne mora ovako završiti te da "bude dobra" i da se "ne nateže s njim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogla si se na par minuta s tim usnama spustit ispod stola i imati plaću ko bog", napisao joj je između ostalog.

Image
Foto: Screenshot / Facebook

Objava je izazvala salvu reakcija, a ljudi u komentarima šokirani su takvim ponašanjem dotičnog. "Mene je kao muškarca sramota da ovakve osobe postoje. Svaka čast tebi, ovakvih će biti sve više ako se šuti, a šuti se bome tako da svaka podrška", napisao je jedan komentator ispod objave pa dodao da neka ne ide sada sama na taj razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo