'PODUZELI SVE ŠTO TREBA' / Šef policije o smrti studentice Mihaele (21): 'Policija nikada nije služeno rekla da se radi o samoubojstvu'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

Milina se suglasio da događaj, u kojem je policijski službenik počinio teško kazneno djelo, samo po sebi nije normalna situacija. 'To je za naš sustav vrlo loše, no mi smo poduzeli sve što je trebalo poduzeti, sada je faza istrage', kazao je

30.9.2023.
15:35
Dusko Jaramaz/Pixsell
VOYO logo

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina upitan za osječki slučaj, u kojem se policajac (27) sumnjiči da je ubio 21-godišnju djevojku i kojem je određen jednomjesečni istražni zatvor, kazao je kazao da istraga traje i da će se "sve što se tijekom njene utvrdi, dodatno procesuirati".

Vidjet ćemo što će se tijekom istrage utvrditi, dodao je Milina, navodeći da se u spomenutom slučaji u javnosti iznosi puno netočnih tvrdnji, primjerice da je policija u početku upućivala da se radi o suicidu. "Pa policija to nikada nije služeno rekla", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opetovao je da je policija od prve dojave u tom slučaju sve radila u suradnji i pod vođenjem zamjenice županijskog državnog odvjetnika, prijavila svog službenika za kvalificirani oblik teškog kaznenog djela".

Image
OBRAT U SLUČAJU /

Tuga za Mihaelom (21) koju je ubio policijski metak: 'Bila je anđeo koji je hodao zemljom'

Image
OBRAT U SLUČAJU /

Tuga za Mihaelom (21) koju je ubio policijski metak: 'Bila je anđeo koji je hodao zemljom'

Rekao je da se i policija propitkuje što je loše napravila u tom slučaju, s obzirom da je dojam  javnosti da se nešto prikrivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno razumijem sve koji propitkuju o čemu se tu radi (…) sada je već faza istrage, u njoj će se sve provjeravati, utvrditi ima li nekih novih indicija, činjenica da je bilo tko u postupku počinio bilo kakvu kaznenu radnju ili djelo, kad se to utvrdi, mi ćemo ga prijaviti, kao što smo učinili i u slučaju u Lici", rekao je glavni ravnatelj policije.

 Suglasio se da događaj, u kojem je policijski službenik počinio teško kazneno djelo, samo po sebi nije normalna situacija. "To je za naš sustav vrlo loše, no mi smo poduzeli sve što je trebalo poduzeti, sada je faza istrage", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE: Sindikalist o ubojstvu Mihaele u Osijeku: 'Nema zataškavanja, nismo mafijaška organizacija'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo