SDP UPUTIO OŠTRE KRITIKE VLADI: / 'Preprodaju da bi vladali i provode populističku politiku da bi opstali'

Image

SDP-ovci su danas oštro kritizirali rad Vlade nabrajajući im brojne propuste tijekom prvih sto dana vladanja, piše N1.

26.1.2017.
10:57
VOYO logo

Dok je Vlada predstavljala rezultate svog rada u prvih sto dana, oporbeni Klub SDP ih je u Saboru kritizirao. U toj stranci su ustvrdili kako Vlada uopće nema viziju te da je ovo najgori start ijedne Vlade ''čak i gori od prethodne". Istaknuli su kako je jedna od najvećih reformi Vlade porezna reforma, ali da se radi o šamaru za građane.

U najvećoj hrvatskoj oporbenoj stranci smatraju kako Vlada provodi populističku politiku. ''Preprodaj da bi vladao i provodi populističku politiku da bi opstao'', poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritizirali su i poziciju Vlade u slučaju ministra Barišića i njegovog plagiranja te obustavu reforme obrazovanja, ali i model kojim Vlada namjerava otkupiti većinski udio u Ini.

''Negira se postojanje institucija zbog ministra Barišića. Nema niti nastavka reforme obrazovanja, Andrej Plenković je usamljen. Sada je svima jasno da prodaja HEP-a nije model za preuzimanje kontrole nad INA-om, a upravo traje ubijanje jednog od najbolje rangiranih hrvatskih fakulteta, Hrvatskih studija...'', nastavljaju s kritikama iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrćući se na put premiejra u Izrael. ''Andrej Plenkovic putuje u Izrael, a onda tolerira ustaštvo u Hrvatskoj'', rekli su iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo