SDP / strahuje od novog Bandića

Iako se o sukobu u Socijaldemokratskoj partiji u javnosti šuti, on itekako trese najjaču oporbenu stranku. Unutarstranački izbori bili su aktualna tema na Glavnom odboru.

14.6.2010.
9:34
VOYO logo

Ivo Jelušić hoda uzdignute glave, a pobjednici imaju gorak okus pobjede, najkraći je zaključak sjednice Glavnog odbora SDP-a, na kojoj se, između ostalog, raspravljalo i o unutarstranačkim izborima u Zagrebu.

Šef te stranke Zoran Milanović o sukobu ne želi progovarati, no nakon sjednice medije je uvjeravao kako je u SDP-u na snazi demokracija kakve u HDZ-u nikada neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Jutarnji list doznaje kako je Mirando Mrsić kolegama poručio da se ne zavaravaju ako misle da sukoba neće biti.

"Bilo je govora o tome da smo prije trebali sjesti i dogovoriti se o izborima. I Milanović je svjestan da se stranka podijelila, ali se distancirao jer mu je to, tijekom izbora, bilo pametnije", otkrio je jedan SDP-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontrolirat ćemo rad zagrebačkog SDP-a. Više nećemo šutjeti i skrivati se kao za vrijeme Milana Bandića, napokon smo otvoreno progovorili o problemima i dogovorili se kako ćemo iz loših iskustava pokušati izvući najbolje", dodao je.

Davor Bernardić, pak, pozvao je na zajedništvo iako su neki SDP-ovi članovi kazali kako je prozvan zbog lobiranja tijekom izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201006130021006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo