'vrag došao po svoje' / SDP nakon dugog vremena postaje prava oporba: Najavili pokretanje Saborskog istražnog povjerenstva

Istodobno s Predsjedništvom HDZ-a, na Iblerovu trgu traje Predsjedništvo SDP-a

2.10.2018.
19:04
VOYO logo

Ni 500 metara od središnjice HDZ-a, u središnjici SDP-a glavna tema su isto protresi u HDZ-u. Nakon dugo vremena, SDP se ne bavi problemima unutar stranke, oporbom unutar stranke ili time treba li Davor Bernardić otići ili ne, nego o problemima unutar HDZ-a.

Poprilično oštar je bio Predrag Matić koji je rekao da HDZ tajne službe koristi kao vlastiti JDO. Zato je najavio da će sutra u Saboru tražiti potporu drugih oporbenih stranaka te tražiti osnivanje istražnog povjerenstva baš zbog afere kum, ali i samog curenja istrage i kompromitiranja tajnih službi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tajne službe, a posebno zlouporabe tajnih službi, specijalitet je s menija HDZ-a. Dok su 90-ih to zloupotrebljavali kako bi kompromitirali i diskreditirali svoje političke protivnike, tada to nije bilo tako zabrinjavajuće. Međutim, mi smo sada u SDP-u zabrinuti jer je vrag došao po svoje", rekao je Matić. 

Danas su između ostalog razgovarali o temi Uljanika, ali i o poreznoj reformi. Deset dana nakon što je Bernardić poručio svojim oporbenjacima da prestanu cmizdriti i tražiti medije, ovo je možda onaj SDP koji napokon postaje oporba i sutra će u Saboru tražiti podršku druge oporbe da bi mogli pokrenuti Saborsko istražno povjerenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo