'Neosnovane špekulacije' / SDP demantira: Franko Vidović nije zaključao Milijana Brkića i sebe, nije bilo tajnih razgovora

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"Sastanak Pododbora, koji je inače zatvoren za javnost, bio je zakazan ranije, u utorak, 7. svibnja i radi se o redovnom sastanku"

9.5.2019.
13:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su se u medijima pojavili napisi da su, nakon sjednice Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, kad je većina članova već napustila prostoriju, u njoj ostali zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić i SDP-ov zastupnik Franko Vidović, koji je navodno zaključao vrata, reagirali su iz SDP-a. Ističu da se radi o netočnoj informaciji.

"Franko Vidović nije zaključao vrata prije početka sastanka Pododbora niti je bilo ikakvih tajnih dogovora između Franka Vidovića i Milijana Brkića o čemu se neosnovano špekulira", priopćili su iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastanak Pododbora, koji je inače zatvoren za javnost, bio je zakazan ranije, u utorak, 7. svibnja i radi se o redovnom sastanku o postupanju po predstavci Ante Podnara i Marka Došena. Na sastanku su prisustvovali Franko Vidović, Milijan Brkić i tajnica Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost dok je treća članica Pododbora Ermina Lekaj Prljaskaj bila odsutna", dodali su. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo