napisao dirljivu poruku / Scott Eastwood dobio ulogu u Fast And Furious: 'Paul, učinit ću te ponosnim'

Image

Scott je svoj angažman potvrdio na svom Twitteru, a još nije objavljeno koju će ulogu tumačiti iako kruže glasine da bi on mogao biti novi policajac pod krinkom

12.4.2016.
8:26
VOYO logo

Nakon što je filmska kuća Universal potvrdila da se Charlize Theron pridružuje ekipi, predstavljena još jednu zvijezdu u usponu, Scott Eastwood, koji će biti novo glumačko pojačanje za nadolazeći 'The Fast and the Furious 8'.

On je angažman potvrdio na svom Twitteru, a još nije objavljeno koju će ulogu tumačiti iako kruže glasine da bi on mogao biti novi policajac pod krinkom, čime bi obilježio homage preminulome Paulu Walkeru, legendi ove filmske franšize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je reći kako se osjećam i koliko sam uzbuđen za ovaj nastavak filma. Za mene je ovo više od obične franšize. To je nasljedstvo", rekao je glumac.

Scott, koji je glumio i u filmu 'The Longest Ride', na Instagramu je napisao dirljiv tekst: "Paul je bio moj blizak prijatelj. Zajedno smo surfali, putovali, i bio je moj veliki uzor u kojeg sam se ugledao dok sam bio mlađi. Još uvijek jest. Bio mi je poput starijeg brata. Paul, učinit ću te ponosnim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uloga u 'Suicide Squad', ovo će biti novi značajni angažman za sina Clinta Eastwooda, koji će se pridružiti zvijezdama kao što su Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, kao i režiseru F. Garyju Grayu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo