PRIJAVILA SVE POLICIJI / Sarnavki prijetio navodni zaštitar inicijative Hod za život: 'Krepaj u mukama, sotono'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

'Vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti neku pizdariju opet, pišati ćete krv tjedan dana! Ostavi ti naš Hod za život na miru...Krepaj u mukama sotono! Grizle te buhe cijelu noć!', pisalo je između ostalog u poruci

19.5.2017.
7:43
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je poznata aktivistica za prava žena Sanja Sarnavka iznijela svoj stav prema Željki Markić, 'Hodu za život' i Bleiburgu za jedan pop kulturni magazin dobila je pretnje, zbog čega ga je sve to prijavila policiji, piše 100 posto.

Sarnavka je izjavila kako su udruge U ime obitelji, Vigilare, Ordo Iuris, pipci globalno aktivne hobotnice  "Tradicija, obitelj, vlasništvo" koja nas želi vratiti u daleku prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim što sam sigurna da su licemjeri koji se lažno predstavljaju kao humanisti, gadljiva mi je njihova agresivnost prerušena u čovjekoljublje, zlonamjernost  pod maskom dobrohotnosti. Njih nitko ne priječi da žive na način koji smatraju jedino ispravnim, mogu raditi u svojim malim svemirima što god žele. Ali, njima to nije dovoljno. Oni zahtijevaju da svi žive kao oni, barem javno. U ime svojeg svjetonazora, negirat će prava gay osoba i mijenjati  Ustav, tvrdit  će da štite nerođene, pritom kažnjavajući i progoneći žene, dok im rođena djeca nisu baš važna", izjavila je u intervjuu za Dop magazin Sarnavka.

Također je rekla kako se Hodom za život, pod krinkom borbe za prava nerođenih, zapravo nasrće na prava žena, a pri tom se prešućuje činjenica da svako peto dijete u Hrvatskoj živi ispod razine siromaštva.  Nakon što je iznijela stavove, putem Facebooka stigla joj je prijetnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti s antifama neku pizdariju opet, pišati ćete krv tjedan dana!. Ostavi ti naš Hod za život na miru i brini se tamo za onaj nakaradni pederbal koji ovaj napaćeni narod mora financirati iz svoga džepa, a ne želi, vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti s antifama neku pizdariju opet, pišati ćete krv tjedan dana. Sada imamo 300 zaštitara volontera, a ja sam jedan od njih i ne marim za kosti koje ću lomiti antifama ako pokušaju napasti. Krepaj u mukama sotono! Grizle te buhe cijelu noć!", napisao je navodni zaštitar-volonter Hoda za život.

Cijeli slučaj Sarnavka je prokomentirala za 100 posto:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijetnja mi je stigla s Facebook profila muškarca koji nije na popisu mojih prijatelja te je vrlo vjerojatno da ga netko obavještava o svemu što pišem na svom profilu jer je, nakon što sam javno objavila njegovu prijeteću poruku, ta poruka ekspresno nestala. Srećom, sve sam na vrijeme kopirala te sam ga danas prijavila policiji kojoj se zahvaljujem na promptnoj i ozbiljnoj reakciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo