Sanader uz kćerkinu pomoć izbjegao novinare

Iako su novinarske ekipe ispred kućnog broja 21 u Kozarčevoj ulici dežurale od zore, bivši premijer uspio je pred objektivima kamera i fotoaparata pobjeći gotovo neprimjećen.

9.12.2010.
19:04
VOYO logo

Baš poput nekog velikog majstora iluzije, bivši premijer Ivo Sanader demonstrirao je opseg vlastite dovitljivosti, i to pred vlastitim domom. Naime, novinarske ekipe pred kućom u ulici Josipa Kozarca 21 dežurale od jutra kako bi snimile Sanaderovo privođenje, no bivši HDZ-ovac imao je drugačiji plan.

Nekoliko sati nakon što je u dom Sanaderovih došla žena za koju se pretpostavlja da je spremačica, iz kuće je izašla njegova kćerka Bruna Sanader te se zaputila prema garaži. Kako bi zadobila čim veću pozornost novinara Bruna je nakratko nešto radila oko automobila. Taj trenutak iskoristio je i bivši premijer 'smugnuvši' niz ulicu, dok je gotovo simultano Bruna sjela u automobil, krenula u očevom smjeru da bi na kraju Sanader 'uskočio' u automobil i nestao u smjeru Bregane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se sve odvijalo u vrlo kratkom vremenu prava je sreća da su okupljene snage sedme sile i s leđa uspjele snimiti i fotografirati sada već odbjeglog saborskog zastupnika.

Naknadno se doznalo kako se Sanader uputio u Ljubljanu. U Sloveniju je ušao preko graničnog prijelaza Bregana, a pojedini slovenski mediji javljaju da je bivši hrvatski premijer sa aerodroma Brnik za 15,50 sati imao rezerviran let za London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201011220231004

Vezani članci:

arti-201012090464006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo