SALOPEKOVA SUPRUGA: / "Želim vjerovati da je moj Tomislav još živ"

Image
Foto: PIXSELL, Ivica Galović

Obitelj Tomislava Salopeka proživljava teške trenutke. Nakon što je čula tragičnu vijest o svom suprugu, Nataša Salopek je izjavila kako vjeruje da je još živ.

13.8.2015.
8:45
PIXSELL, Ivica Galović
VOYO logo

"Želim vjerovati da je moj Tomislav još živ, to ću se nadati do kraja", rekla je za AFP Nataša Salopek, supruga 31-godišnjeg Tomislava Salopeka. Njegov otac Zlatko, pak, rekao je da je Tomislav uvijek bio smirena osoba i odličan radnik. "Svatko bi poželio takvog sina", kazao je.

Tomislava Salopeka oteli su pripadnici ISIL-a kod Kaira 22. srpnja. Prijetili su da će ga ubiti ukoliko Egipat ne oslobodi pripadnice ISIL-a. U srijedu su objavili i da su ga pogubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRAGIČAN KRAJ: /

Islamska država pogubila Tomislava Salopeka

Image
TRAGIČAN KRAJ: /

Islamska država pogubila Tomislava Salopeka

Javnosti se obratili premijer i predsjednica

Premijer Zoran Milanović u srijedu se popodne obratio javnosti i kazao kako se ne može sa stopostotnom sigurnošću potvrditi da je Salopek pogubljen kako tvrdi Islamska država. Rekao je i kako “neće prestati tražiti, kopati… dokle god postoji tračak nade”.

Slično je kazala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. "Želim čvrsto reći, dok postoji ijedan tračak nade, ijedan promil šanse da je Tomislav živ, mi nastavljamo raditi, nastavljamo potragu za njim i spašavanje njegova života", kazala je Grabar Kitarović i dodala da "ovakva nedjela nemaju nikakve veze s tolerantnim i plemenitim učenjem Islama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AFP/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo