SADA IMATE 50.000 DODATNIH RAZLOGA ZA DOLAZAK U POŠTU: / Dovoljan je samo jedan račun za glavnu nagradu...

Image

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 7. kolovoza 2020. godine

25.6.2020.
10:00
VOYO logo

Brojni su razlozi za odlazak u Poštu – od slanja pošiljaka, plaćanja računa, obavljanja i ugovaranja različitih dodatnih usluga do kupovanja maloprodajnog asortimana, a sada građani imaju i 50.000 (dodatnih) razloga za odlazak u obližnji poštanski ured. Naime, od 15. lipnja do 31. srpnja za svaki kupljeni proizvod ili plaćenu uslugu u poštanskim uredima te za kupnju putem internetske trgovine Žuti klik i epostshop građani ostvaruju pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri.

Hrvatska pošta pripremila je brojne nagrade, a najsretniji će osvojiti glavnu nagradu od 50.000 kuna na potrošačkoj kartici Hrvatske poštanske banke. Za sudjelovanje u nagradnoj igri treba sačuvati i poslati barem jedan račun za plaćeni proizvod ili uslugu i popunjeni kupon koji je dostupan u svim poštanskim uredima i na www.posta.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sudjelovati? 1. Nakon plaćene usluge ili proizvoda sačuvajte račun i popunite kupon za nagradnu igru 2. Račun i popunjeni kupon spremite u omotnicu, zatvorite i pošaljite na adresu: Hrvatska pošta Branimirova 4 P.P. 777 10000 Zagreb

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 7. kolovoza 2020. godine. Pravila nagradne igre dostupna su na poveznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo