'Sad si predsjednik i onima koji su glasali za Bandića'

SDP-ovom Glavnom odboru obratio se Milanović opominjući članove da jakost stranke moraju dokazati na predstojećim izborima i podsjećajući Josipovića na njegove dužnosti.

16.1.2010.
15:42
VOYO logo

"Ured predsjednika je mjesto gdje nema strančarenja i surađivat ću sa svim strankama. No, od SDP-a očekujem viziju i suradnju, a u slučaju promjene parlamentarne situacije i više od toga", izjavio je Ivo Josipović na početku sjednice Glavnog odbora SDP-a na kojoj se u subotu odlučuje o statusu onih SDP-ovaca koji su na predsjedničkim izborima podršku dali njegovom protukandidatu Milanu Bandiću.

U svom posljednjem obraćanju ovom stranačkom tijelu kao člana stranke Josipović je poručio da će biti predsjednik građana Hrvatske te da vjeruje da Hrvatska može izaći iz ekonomske krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisutnima se obratio i predsjednik stranke Zoran Milanović, koji je kazao kako je pobjeda Josipovića pobjeda "vrijednosti za koje smo mislili da su u Hrvatskoj prezrene, a to je mukotrpni rad". Naglasio je kako SDP svoja rješenja neće nuditi na silu i galamu, već putem institucija koje su za određena pitanja zadužene, piše Jutarnji list.

Članovima je poručio kako činjenicu da su najjača stranka u Hrvatskoj moraju potvrditi na izborima, a Josipovića podsjetio da je predsjednik i onih koji su dali glas Milanu Bandiću te da mora zastupati i njihove interese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001150666006

arti-201001150596006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo