SA ZGRADE TRGOVAČKOG CENTRA NAČETOG POTRESOM PALA PLOČA SA STROPA: / 'Sva sreća da nije nitko u tom trenutku prolazio'

Image

'Bila sam na drugom katu i čuo se jak udarac.Prodavačice kažu da je to od potresa. Tko bi znao, ali svakako nije bilo ugodno za čuti, napisala je autorica fotografije

6.6.2020.
17:18
VOYO logo

U zagrebačkoj robnoj kući Nama u Ilici jutros se srušila ploča sa stropa. Fotografiju razbijene ploče u Facebook grupi Potres u Zagrebu – Svi mi u centru objavila je jedna gospođa s komentarom: “Jutros u Nami u Ilici. Sva sreća da nije nitko u tom trenutku prolazio.”

„Bila sam na drugom katu i čuo se jak udarac.Prodavačice kažu da je to od potresa. Tko bi znao, ali svakako nije bilo ugodno za čuti“, napisala je autorica fotografije kasnije u komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među brojnim komentarima neki građani strahuju kako i će se ovave stvari stalno događati, jer će biti dovoljno i malo podrhtavanje za nove štete na zgradama načetima potresom, drugi se pitaju što će tek biti kada počnu voziti tramvaji preko trga, dok su treći bijesni što se niti nakon više od dva tjedna poslije potresa gotovo ništa nije saniralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Dođe mi da vrištim kad vidim ovakvo nešto, pitam se kada će se početi rješavati bijednici jedni, poslije izbora, zagrebčani ne zaboravite ovakav odnos prema vama“, „Bandiću, vra

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo