S PANTOVČAKA U KUTJEVO: / Bivši savjetnik predsjednice postao šef ugledne tvrtke

Image

Savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Mladen Pavić s današnjim danom zasjeo je u fotelju predsjednika Uprave Kutjeva d.d., vlasnika Envera Moralića.

16.9.2016.
7:20
VOYO logo

Mladen Pavić, koji je javnosti postao poznat kao glasnogovornik u vrijeme mandata ministra poljoprivrede Petra Čobankovića, imenovan je novim predsjednikom Uprave Kutjeva. Vlasnik tvrtke Enver Moralić, razriješio je dužnosti dvoje članova uprave i Paviću dao sve ovlasti u ruke. Na dužnost je tako, piše Poslovni dnevnik, stupio danas.

Pavić je diplomirao na Veterinarskom fakultetu i prvi posao našao na Hrvatskoj televiziji 1999. gdje je kao novinar radio do 2004. godine. Tada postaje Čobankovićev glasnogovornik, a ministar ga iz poljoprivrede potom za sobom vuče na istu poziciju i u Ministarstvo regionalnog razvoja da bi se obojica poslije velikih prosvjeda 2009. ponovno vratili u poljoprivredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nizao je glasnogovorničke godine bez ijednog gafa, a posebno je u medijskom prostoru ostao zapamćen iz razdoblja afere "kravljeg ludila", kad je redakcije puna 24 sata bombardirao izvješćima o stanju krave Šane i nalaza goveđe spongiformne encefalopatije (BSE), što je bio prvi slučaj "kravljeg ludila" u RH.

Godine 2010. Ivo Sanader ga imenuje predstojnikom Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornikom Vlade RH, gdje ostaje do 2012. radeći i u timu premijerke Jadranke Kosor. Poslije parlamentarnih izbora 2012. otišao je u privatni biznis, da bi se angažirao u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar Kitarović, kojoj potom postaje savjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo