'BRITANIJA JE UZROK SVEG ZLA' / Rusi prošvikali, žale što već nisu ispalili nuklearni projektil: 'Neće ništa ostati. Mi ćemo je uzdrmati. Svi će pokleknuti'

Image
Foto: Screenshot

Na ruskoj državnoj televiziji svašta se može čuti od početka ruske invazije na Ukrajinu, a zastupnik ruske Dume Andrej Guruljov u ponedjeljak je zaprijetio Velikoj Britaniji da će je nuklearnim projektilima 'pretvoriti u pustinju nalik Marsu'

20.9.2022.
14:52
Screenshot
VOYO logo

Na ruskoj državnoj televiziji svašta se može čuti od početka ruske invazije na Ukrajinu, a zastupnik ruske Dume Andrej Guruljov u ponedjeljak je zaprijetio Velikoj Britaniji da će ju nuklearnim projektilima "pretvoriti u pustinju nalik Marsu". Nakon ove sulude izjave, voditeljica Olga Skabajeva kazala je da se udar nuklearnim oružjem trebalo "izvršiti u ponedjeljak kad su u Londonu bili brojni svjetski državnici koji su se okupili na ispraćaju kraljice Elizabete".

Ovi komentari zaredali su se nakon što su u TV studiju komentirali izjave američkog predsjednika Joea Bidena koji je rekao da će biti ozbiljnih posljedica ako Rusija u Ukrajini upotrijebi kemijsko ili nuklearno oružje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PUTIN PRIZNAO DA JE XI ZABRINUT /

'Po prvi put u povijesti Rusija mora slušati Kinu, silu koja će odlučiti hoće li biti trećeg svjetskog rata'

Image
PUTIN PRIZNAO DA JE XI ZABRINUT /

'Po prvi put u povijesti Rusija mora slušati Kinu, silu koja će odlučiti hoće li biti trećeg svjetskog rata'

"Jeste li čuli sve te gluposti koje je izgovorio? Rekao je da ćemo u tom slučaju biti suočeni s vrlo ozbiljnim posljedicama i da će Rusija postati još izopćenija", rekao je Guruljov.

"Što ga je uopće nagnalo da pomisli da bismo mogli napasti Ukrajinu nuklearnim oružjem? Mi i dalje moramo tamo živjeti, u Ukrajini. Imamo jako puno drugih ciljeva. Evo Ramstein (njemačka vojna zračna baza) je dobar cilj. No i to može pričekati", nadovezao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neće ništa ostati'

"Zašto bismo bombardirali Ukrajinu ili Njemačku, kad imamo Britaniju koja je uzrok sveg zla?", pitao se Guruljov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka mi Bog oprosti, ali kad Britanija bude pretvorena u pustinju poput Marsa, hoće li tu pustinju braniti Člankom 5. NATO saveza? Neće ništa ostati. Kako je oni zovu - neosvojivi otok? Mi ćemo je uzdrmati. Uvjeravam vas, svi će pokleknuti. Neće oni upotrijebiti strateške nuklearne snage. Da vas podsjetim da je i Britanija nuklearna sila i ima mnogo nuklearnog oružja. Podsjećam vas da imaju 245 nuklearne bojeve glave koje bi bile isti čas uništene. Mi smo u tom smislu mnogo moćniji", kazao je Guruljov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo