DUGO OČEKIVANI DOKUMENTARAC / RTL predstavlja: 'Antonia Bilić - Nestali osmijeh'

U nedjelju, 2. prosinca u 21:15 sati RTL Televizija predstavlja dokumentarni film o slučaju Antonije Bilić - njezinom nestanku, potrazi, a potom i uhićenju, danas, nepravomoćno osuđenog ubojice Dragana Paravinje.

1.12.2012.
9:44
VOYO logo

U filmu autorica AneBulić i VanjeKranic, reporterki RTL-a, bit će prikazano tko je bila djevojka iz zaseoka Kričke u šibenskom zaleđu - razgovaralo se s njezinim prijateljima, učiteljima i susjedima. Kroz razgovor s istražiteljima i svjedocima doznali smo sve o posljednjim Antonijinim trenucima te neumornoj potrazi za njezinim tijelom i dramatičnoj policijskoj istrazi u Hrvatskoj i BiH.

U razgovoru s njegovim nekadašnjim žrtvama, zatvorskim cimerima i roditeljima saznali smo tko je zapravo DraganParavinja, nepravomoćno osuđen za pokušaj silovanja i ubojstvo mlade Drnišanke i jedini koji zna istinu.

"Tijekom mjeseci intenzivnog istraživanja prošle smo tisuće kilometara, pratile svaki trag koji je povezan sa slučajem Antonije Bilić. Razgovarali smo sa svjedocima, prijateljima, susjedima, rodbinom i zatvorenicima koji su dijelili ćeliju s Draganom Paravinjom. Po Hrvatskoj, BiH i Srbiji  razgovarali smo i s prijašnjim žrtvama, a dijelove njihovih iskaza otkrit ćemo prvi put u dokumentarnom filmu. Ono najpotresnije su razgovori s članovima obitelji Bilić i Paravinja. Njihove emocije i strahovi dokaz su da je ovaj slučaj iza sebe ostavio dvije potpuno uništene obitelji. Ključna poruka dokumentarca je da sustav mora bolje funkcionirati i štititi svoje građane", izjavile su Ana Bulić i Vanja Kranic, autorice dokumentarnog filma.

"Antonia Bilić – Nestali osmIjeh“ u nedjelju 2. prosinca od 21.15 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo