napad zbog poreznih istraga / RTL Direkt ekskluzivno doznaje: Božo Prka prijetio ministru financija!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Žestoki verbalni napad i prijetnja dogodila se u hodniku ministarstva pred šeficom Porezne uprave, a o njemu je obaviješten i glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan

1.7.2015.
22:16
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Tko je bankar koji je u ministarstvu financija izuzetno grubo verbalno napao ministra financija Borisa Lalovca, izričući riječi koje je ministar shvatio kao izravnu prijetnju?  

Vijest o tome je donio tjednik Nacional, a RTL Direkt otkriva da je riječ o Boži Prki, predsjedniku Uprave Privredne banke Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nam je potvrđeno iz dva izvora. Kako doznajemo, Prka je Lalovca napao zbog poreznih istraga koje se trenutno vode u hrvatskim bankama.

Žestoki verbalni napad i prijetnja dogodila se u hodniku ministarstva pred šeficom Porezne uprave. O tome je izvješten i glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan, koji je napravio i službenu zabilješku o ovom verbalnom incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatražili smo i komentar iz Privredne banke Zagreb i gospodina Prke, evo našeg upita i njihovog odgovora.

Poštovani,
Imamo informaciju da je predsjednik Uprave vaše banke, gospodin Božo Prka, nedavno imao neprimjeren ispad prema ministru financija gospodinu Borisu Lalovcu u vezi porezne istrage nad njegovim bankovnim računom u inozemstvu. Bili bismo zahvalni kad bismo o tome mogli dobiti bilo kakav komentar gospodina Prke.
RTL DIREKT

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Poštovani,
U svom svakodnevnom radu i odnosu s klijentima i poslovnim partnerima predstavnici Banke poštuju načela  uvriježene poslovne komunikacije. Uvažavamo svakog sugovornika i pravo na različita mišljenja, te nema govora o bilo kakvoj neprimjerenoj komunikaciji kako navodite u upitu.
PRIVREDNA BANKA ZAGREB



Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo