NA PODRUČJU ZADRA / Roditelji preminule djevojčice: 'Već danima tražimo čovjeka koji nam je bio podrška, pomognite nam'

Image
Foto: Ilustracija / Thinkstock

Gospodin je taj dan s nama proveo 2,5 sata i bio nam podrška, a mi u svom šoku i jadu nismo upitali ni za ime, kažu

29.1.2019.
17:24
Ilustracija / Thinkstock
VOYO logo

Valentina Radišić, majka djevojčice iz Hamzića kod Čitluka koja je 13. siječnja preminula u Općoj bolnici Zadar zamolila je pomoć u potrazi za gopodinom koji je nakon tog tragičnog dana, 14. siječnja bio s njima dva i pol sata i bio im podrška, a spominjao je da je pola godine u Novalji, gdje ima kuću.

"Već 10 dana pokušavamo ući u trag osobe koji nam je jako puno pomogao tog ponedjeljka 14. 1. Svim ljudima koje smo susreli u Zadru, od bolnice, matičnog ureda, sanitarne inspekcije, MUP-a, hotela preko puta bolnice gdje smo bili smješteni, iskreno i od srca se zahvaljujemo, ali ovaj Gospodin je taj dan s nama proveo 2,5 sata i bio nam podrška, a mi u svom šoku i jadu nismo upitali ni za ime'', napisala je majka u pismu kolegama s Radija Zadar.

''Molim Vas, ako možete, Vi putem Vašeg radija pokušajte doći do te osobe, bili bi Vam doživotno zahvalni. Gospodin je prosječne visine oko 180 centimetara, srednje građe, vitalan, u svakodnevnim šetnjama Starog grada u Zadru. Ima suprugu i dvoje djece koji žive u Zagrebu. Gospodin je spominjao da pola godine bude u Novalji da tamo ima kuću'', navodi majka.

''S nama je bio u prostorijama Sanitarne inspekcije na lokaciji Narodni trg i u MUP-u (na drugom kraju grada). Budući ne mogu biti stalno na Vašim frekvencijama, molim Vas za svaku informaciju da mi pošaljete poruku. Od srca se zahvaljujem na svakom pokušaju'', stoji u poruci koju je poslala Valentina Radišić, majka nesretno preminule djevojčice devetogodišnje Marije Radišić. Ona je, podsjeća 24sata, preminula u transportu iz Mostara u Zagreb zbog komplikacija s vodenim kozicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo