RODITELJI IZ ŠIBENIKA UŽASNUTI ŠKOLSKOM UŽINOM: / 'Pogledajte ovaj poluprazni sendvič... Sačuvaj nas Bože ovakve države'

Image
Foto: Foto: Čitateljica Šibenik In-a

Roditelji učenika osnovne škole Ražine kod Šibenika ostali su šokirani kad su vidjeli kakva je užina poslužena njihovu djetetu u školi.

26.9.2017.
14:59
Foto: Čitateljica Šibenik In-a
VOYO logo

'Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas', nezadovoljni su roditelji rekli za Šibenik In.

U sendviču nije bilo ni sira

Ovakva im je školska užina neprihvatljiva, s obzirom na to da za prehranu djeteta u školi plaćaju 110 kuna mjesečno. Ne očekuju mnogo, ali ovakav sendvič nazvali su katastrofom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovnoškolci u ovom sendviču nisu dobili niti sir, a salama koja je u njemu bila nije pokrila niti površinu kruha.

Image
Foto: Foto: Čitateljica Šibenik In-a

Foto: Čitateljica Šibenik In-a

Uprava škole: 'Roditelji su sami birali što će dijete jesti'

Uprava škole poručuje da su roditelji sami birali užinu koju će dobivati njihova djeca, ovisno o cijeni. Tako se za pet kuna po danu može dobiti ovakvo što, dok se za sedam ili osam kuna dobije i jogurt i voće. Onima koji su nezadovoljni, uprava škole poručuje da mogu promijeniti svoj izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti', rekao je ravnatelj škole Darko Relja.

'Sačuvaj nas Bože ovakve države! Da sam samo malo mlađi, pokupio bih ženu i djecu i kliznuo što dalje odavde! I ne bih se zaustavljao u Europi nego bismo otišli kod Trumpa, samo da budem što dalje odavde. Strašno je što nam djeca ispaštaju, a bojim se da ovdje nemaju budućnosti', rekao je roditelj osnovnoškolca za Šibenik In.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo