Roditelji gladuju da spase život sinu koji ima tumor

Tomislav Kaić ove je jeseni trebao sa svojim vršnjacima krenuti u prvi razred osnovne škole. No, na učenje brojki i slova morat će pričekati.

12.10.2011.
16:53
VOYO logo

Godinama su Tomislavova svakodnevnica kemoterapija, lijekovi i posebna prehrana - sve ono što bi teško palo bilo komu, a kamoli dječačiću čija obitelj živi u teškim socijalnim uvjetima u baranjskom selu Suza.

"Peteročlana smo obitelj s troje djece koja živi od mjesečnog prihoda ne većeg od 2.100 kuna. Novac je to koji nije dostatan ni da se svi mi prehranimo, a kamoli da našem bolesnom djetetu pružimo sve što mu treba za ozdravljenje. Tomislavu trebaju lijekovi koji nisu na listi HZZO-a i koji su jako skupi, uz to, on ne može jesti bilo što, nego je na specificiranoj dijeti pa je za svaki njegov obrok potrebno daleko više novca nego kada je u pitanju zdravo dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko puta sam samo otkinula od svojih usta i ostala gladna da bi on mogao jesti", ispričala je svoju tužnu priču Glasu Slavonije Tomislavova majka Bariška Kaić, te dodaje kako bez pomoći ljudi dobra srca ne bi bila u stanju dječaku zadnjih godina pružiti ni minimalnu njegu koja mu je potrebna.

'Sve što imamo dajemo za njegovo zdravlje'

"Sve što imamo dajemo za njegovo zdravlje, ali to, na žalost, nije dovoljno. Trebamo pomoć i dalje i nije nas to sramota priznati. Svaka majka zna da ne postoji ništa što ne bi učinila da spasi život svome djetetu", kaže majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji na bilo koji način žele i mogu pomoći sedmogodišnjem Tomislavu, mogu kontaktirati obitelj na telefonski broj 098/184-35-71.

Vezani članci:

arti-201110060064006 arti-201108110705006 arti-201107130378006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo