tragičan kraj / Robin Williams si je pokušao prerezati žile, pa se zatim objesio?

Image

Glumac Robin Williams pronađen je u svom domu u ponedjeljak s remenom oko vrata, koji je bio pričvršćen za okvir vrata, te džepnim nožem pokraj tijela.

12.8.2014.
21:11
VOYO logo

Na izvanrednoj konferenciji ureda šerifa kalifornijskog okruga Marin u utorak pomoćnik zamjenika glavnog mrtvozornika Keith Boyd potvrdio je kako je legendarni glumac i komičar Robin Williams
počinio samoubojstvo u svom domu u Tiburonu.

Pronašla ga je osobna asistentica u ponedjeljak u 11.45 sati po lokalnom vremenu. Nakon što joj duže vremena nitko nije otvarao vrata, ušla je u kuću te u glumčevoj sobi našla Williamsa u sjedećem položaju s remenom oko vrata, kojim je s druge strane bio pričvršćen za okvir vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokraj tijela pronađen je i džepni nožić s osušenim tragovima krvi. Šezdesetrogodišnji glumac zarezao je lijevo zapešće nekoliko puta, pa se pretpostavlja kako se prvotno pokušao ubiti rezanjem žila, ali kako to nije uspjelo, odlučio se objesiti.

Analiza noža još nije okončana pa u policiji i dalje vjeruju da je primarni uzrok smrti gušenje nakon vješanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"11. kolovoza, oko 11.55 zaprimili smo poziv da je u Tiburonu pronađen mrtav muškarac. Žena koja je zvala hitnu pomoć i policiju bila je uznemirena i primjetila je da je muškarac ukočen te da postoje indikacije da se objesio. Pronašla ga je u spavaćoj sobi, obučenog u sjedećem položaju s remenom stegnutim oko vrata. Drugi kraj remena bio je učvršćen za vrata ormara pa je Williams visio na njemu. Tijelo mu je bilo ukočeno. Kad su na mjesto događaja stigli vatrogasci i policija, uočili su da je lijevo zapešće preminulog razrezano na nekoliko mjesta. Pokraj tijela pronašli su nož. Prema preliminarnom izvješću, uzrok smrti je gušenje uzrokovano vješanjem. Toksikološki nalazi još nisu provedeni, očekuje ih se tek za dva do šest tjedana", pojasnio je pomoćnik mrtvozornika, Keith Boyd.

Williams je posljednji put viđen živ, prema zasad dostupnim informacijama, oko 22.30 sati kada je njegova supruga Susan Schneider otišla spavati. Njih dvoje su spavali u odvojenim sobama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schneider je u ponedjeljak oko 10.30 sati napustila kuću, misleći da Williams i dalje spava.

Tijelo pokojnog glumca više nije u mrtvačnici u Napi, obitelj je već počela s pripremama oko sprovoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robin Williams pronađen mrtav: Slavni glumac počinio samoubojstvo?

Ovo je zadnja fotka koju je slavni glumac objavio na Instagramu

I Obamu rastužila smrt Robina Williamsa: 'Bio je jedinstven!'

William je godinama otvoreno govorio o svojoj borbi s alkoholom i ovisnosti o opijatima. Prošli je mjesec nekoliko tjedana proveo u Centru za borbu protiv ovisnosti u Minnesoti. Njegova agentica za tisak Mara Buxbaum potvrdila je da se 63-godišnji glumac dugo borio s teškom depresijom, zamolivši da se poštuje privatnost obitelji u trenucima iznenadnog i tragičnog gubitka.

Tabloid piše kako je glumac navodno imao i financijskih problema u zadnje vrijeme te je morao prihvaćati bilo kakve uloge kako bi osigurao obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva razvoda financijska mu je konstrukcija ozbiljno uzdrmana. Morao je prodati imanje u Napi vrijedno 35 milijuna dolara jer si ga više nije mogao priuštiti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo