RIMAC ZAPOŠLJAVA STO LJUDI: / Traže se stručnjaci u različitim područjima, pogledajte što se traži i prijavite se za posao

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
26.9.2017.
12:39
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Kako bi zadovoljio potrebe za širenjem svojih proizvodnih kapaciteta, Mate Rimac odlučio je proširiti svoj tim.

VELIKA INVESTICIJA U RIMAC AUTOMOBILE: Impresionirani njihovim poslovanjem, Kinezi u tvrtku ulažu 30 milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na web stranici Rimac Automobili objavljeno je da je otvoreno više od 100 radnih mjesta, a karijeru je moguće pronaći u različitim odjelima: od istraživanja i razvoja, dizajna, inženjeringa vozila, proizvodnje, do upravljačkih programa. Ta radna mjesta zahtijevaju različite vještine i radnike s različitim iskustvima. Traži se sve, od inženjeringa do proizvodnje i montaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rimčeva tvrtka zapošljava 250 ljudi 15 različitih nacionalnosti, sa svim vrstama vještina. Prosječna dob zaposlenika u tvrtki Rimac automobili je 29 godina, što znači da se tamo zapošljavaju mladi ljudi, uglavnom odmah nakon fakulteta. Rimac ističe kako njegovi zaposlenici imaju priliku napredovati pod mentorstvom stručnjaka iz automobilske industrije, koji imaju iskustvo iz tvrtki kao što su Ferrari, BMW, Honda, Tesla, Toyota, Pininfarina i slično.

'Tražimo sto ljudi, ali ćemo se nadograđivati i širiti i u nadolazećim mjesecima i godinama i stvarati poslove u Hrvatskoj, ali i globalno', rekao je osnivač i vlasnik, Mate Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo