uključite se u akciju / Rijeka i Hajduk u derbiju složni za Marinu - djevojku kojoj je hitno potrebna operacija

20-godišnja Riječanka Marina Vukušić koja boluje od rijetke bolesti neuro-fibromatoze i kojoj za liječenje u Beču hitno treba 80.000 eura, sinoć je prvi put u životu bila na nogometnoj utakmici. I Ne bi to bila vijest, da Marina nije bila glavna gošća jadranskog derbija Rijeke i Hajduka, a kako je sve prošlo, pogledajte u videoprilogu

16.8.2015.
19:00
VOYO logo

Nedjelja je bila velik dan za Marinu. U tunelu, u špaliru s Morčićima čekala prvotimce Rijeke i Hajduka. Od jutra je bila nestrpljiva zbog svojih pet minuta na travnjaku.

"Marina je bila nestrpljiva kao da će igrat, kao da će istrčat među prvih jedanaest“, rekao je njen otac Ivica.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I njena tetka je pod dojmom. Rijetki su oni koji se s igračima pozdravljaju tek koju minutu uoči utakmice, pogotovo uoči derbija s Hajdukom.

"Bilo je silno uzbuđenje od ranog jutra, jer to sve što radimo, radimo za Marinu. Marina je jedno veliko srce koje zaslužuje baš sve najbolje od ovog svijeta“, rekla je tetka Hermina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina je ponosno nosila riječki dres, a prvotimci Rijeke i Hajduka zauzvrat su nosili majice s njenim imenom u znak podrške. Oni su već novčano pomogli, a na ovaj su način podsjetili i druge da učine dobro djelo.

"Jako sam uzbuđena, ovo je za nas jako lijepi događaj, Marini će ostati u trajnom sjećanju, hvala svima“, zahvalila se majka Adrijana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je došao vrhunac - izlazak na travnjak! Sve za hrabru mladu djevojku koja ima nekoliko tumora: na oba slušna živca te tri na vratnoj kralježnici koji svakodnevno rastu. Skupo liječenje u Beču jedina je nada.

"Puno vam hvala, sve vas volim“, dodala je nesretna Marina, koja je sinoć zaradila najveći pljesak na Rujevici, a nedjelja je ulila optimizam i njenoj obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo sami, definitivno nismo sami", ohrabren je bio otac Ivica. 

To ih hrabri jer krajem mjeseca u Rijeci rade magnetsku rezonancu nakon čega samo čekaju poziv iz Beča. Marina bi trebala putovati već u rujnu. Ako se skupi novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi velike nade polažemo u to, da to konačno bude put njezinog ozdravljenja“, izjavio je organizator humanitarne akcije Ivan Majdandžić

Marina ne čuje, a iako strahovito brzo gubi vid, jučer je upijala svaku sitnicu i sijala od sreće. Znala je da se događa nešto veliko i to samo zbog nje. Zna da Beč nije daleko, da je moguće skupiti novac, a budući da teško govori ona vam umjesto hvala nacrta srce. Tako joj je lakše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marini možete pomoći i vi, jer svaka donacija dovodi ju koračić bliže operaciji u Beču i ozdravljenju, a podaci o uplati nalaze se ispod teksta. 

IBAN HR 1823900013290644037 (za Hrvatsku)
SWIFT HPBZHR2X (za inozemstvo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo