NA BADNJAK / Riječki romantičar, prijatelji bikeri i najoriginalnija prosidba ikad! Pogledajte je kako mladić zaprosio djevojku

Image
Foto: RiPortal

Sve se dogodilo na riječkoj obilaznici, a dečki na motorima nosili su majice s ispisanom prosidbom

26.12.2023.
20:58
RiPortal
VOYO logo

Mladi Riječanin, ljubitelj automobila, motocikala i auto-moto sporta odlučio je na Badnjak zaprositi svoju djevojku na neobičan i originalan način.

U njegovu naumu pomogli su mu prijatelji koji su se s njime provozali snažnim motociklima riječkom obilaznicom jedan do drugoga upravo u trenutku dok se istim putem otputio i prijatelj s budućom mladom u automobilu. Dečki na motorima pritom su nosili majice s natpisima koji su, čitajući ih zajedno, formirali najvažnije pitanje u njegovu dosadašnjem životu – “Will You – Marry – Me?” odnosno “Hoćeš li se udati za mene?”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam djevojci da neću stići autom po nju nego će ju povesti naš zajednički prijatelj.”, prepričao je budući mladoženja za RiPortal. "U jednom trenutku na zaobilaznici smo se uključili u promet ispred njihova vozila i tako je moja djevojka na našim leđima ugledala pitanje koje ju je oduševilo", otkrio je Riječanin.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu, a u pozitivan odgovor djevojke ne sumnjamo – tko bi mogao reći ‘ne’ nakon ovako pomno osmišljenje i originalne prosidbe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video prosidbe pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo