RIJEČ KOALICIJA UŠLA U VOKABULAR ŽIVOZIDAŠA, PERNAR VRBUJE SDP-ovce: / 'Primamo one koji zvijezdu nose u srcu, ne na boci Heinekena'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

'Da SDP ima crvenu zvijezdu u srcu, a ne samo u formi bedža na odijelu, ne bi nakon idućih izbora koalirao s HDZ-om, nego s nama', poručio je Pernar putem Facebooka.

7.5.2018.
9:16
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

IvanPernar, saborski zastupnik Živog zida, u jučerašnjem se postu osvrnuo na stanje u SDP-u i poruke s Iblerovog trga kako im nitko neće uzeti crvenu zvijezdu. Ustvrdio je potom Pernar da SDP stoji na strani banaka, privatizacijskih tajkuna, odvjetničkih društava i javnih bilježnika umjesto da brani radnike i ovršene.

"Da SDP ima crvenu zvijezdu u srcu, a ne samo u formi bedža na odijelu, ne bi nakon idućih izbora koalirao s HDZ-om, nego s nama", iznenadio je Pernar svojom porukom s obzirom na to da je Živi zid dosad odbijao razgovore o kolicijama s najvećim hrvatskim strankama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentar saborskog zastupnika Živog zida iznenadio je i ljude koji prate njegove objave na Facebooku. Jedni su Pernarove riječi shvatili kao poziv SDP-ovcima da se pridruže Živom zidu, dok su ga drugi odmah upitali zar je moguća koalicija sa SDP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Primamo one koji crvenu zvijezdu nose u srcu, a ne na novčaniku ili na flaši Heineken piva", napisao je Pernar, dok je na pitanje o koaliciji odgovorio:

"Pročitaj opet što sam napisao i shvatit ćeš da vrhuška SDP-a partnera vidi u HDZ-u, a ne u nama. Potom pokušaj odgovoriti na pitanje zašto".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo