(Menart) / RICARDO LUQUE - Emocion

Image

Bivši pjevač Cubisma "Emocionom" bi mogao osvojiti i publiku nesklonu glazbi Latinske Amerike.

13.12.2008.
20:00
VOYO logo

Cubismo su voljeli oni kojima i inače leži kubanska glazba, no "Emocion", drugi album njihovog bivšeg pjevača ima sve adute za proboj do mnogo šireg auditorija.  

Okupivši međunarodni all-star tim, predvođen venecuelanskim majstorima aranžiranja Gregoryja Antonettija i Omara Plasencie, Ricardo se orijentirao na laganije ritmove, bliske tangu i boleru, te snimio zbirku pjesama koja sadrži taman dovoljno inspiriranih čitanja evergreena, klasičnog latino zvuka i jazza za ugodnu šetnju žanrovima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među brojnim gostovanjima, prvenstveno vrijedi izdvojiti Jackeline Castellanos čiji je anđeoski vokal osigurao skladbama "Lucia" i "Ella y yo" titulu neprijepornih vrhunaca "Emociona", dok su se za već spomenuti jazzerski štih pobrinula stara zagrebačka škola Mario Marvin i Neven Frangeš.

S druge strane, nastupi Edina Karamazova i Monike Leskovar u "A mi manera" su čisto dekoratvine naravi i bez njih se u svakom slučaju moglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad podvučemo crtu, shvatit ćemo da se najveća vrijednost ovog albuma krije u činjenici da  zvuči svjetski, što je na ovim prostorima zaista rijedak kompliment.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo

Još iz rubrike