Prilično jadan pokušaj spuštanja Milanoviću

Čelnici pet sindikalnih središnjica danas su se kanili proslaviti pokušajem napada na rastrošnog premijera koji u Mokrice odlazi u 'konvoju' od 9 automobila.

27.3.2013.
12:37
VOYO logo

Petorica sindikalnih čelnika (Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nezavisnih hrvatskih sindikata, Matice hrvatskih sindikata, Hrvatske udruge sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske) hvale se kako su se na sastanak s predsjednikom Josipovićem odvezli jednim automobilom.

"Za razliku od predsjednika Vlade RH, kome je za put do Mokrica bilo potrebno čak devet automobila, sindikalni lideri uspjeli su stati svi u jedan automobil i složno se uputiti na Pantovčak", napisali su sindikalisti. Automobil je vozio Vilim Ribić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da ih je zaustavila policija?

Ovaj (prilično loš) pokušaj sindikalista da 'spuste' premijeru Milanoviću mogao im se obiti o glavu. Naime, na fotografiji koju su objavili vidi se da su prekršili Zakon o sigurnosti prometa na cestama - jer nisu automobil u cijelosti očistili od snijega. Tako je ušteda s kojom se sindikalisti hvale lako mogla postati trošak, da ih je kojim slučajem na putu do Pantovčaka zaustavila policija.

Podsjetimo, po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, vozači koji upravljaju vozilom koje nije očišćeno od snijega, a koje uhvati policija, mogu biti kažnjeni sa 700 kuna. Oni kojima s vozila na cestu padnu predmeti (pa i snijeg), mogu biti kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo