Ribić i Stanković javno otkrili koliko zarađuju

8.5.2011.
17:51
VOYO logo

''Prosvjed mora imati konkretni cilj koji može mobilizirati velik broj ljudi da to izgleda ozbiljno'', odgovorio je sindikalni vođa Vilim Ribić na pitanje voditelja emisije 'Nedjeljom u 2' Aleksandra Stankovića zašto se sindikati ove godine nisu prosvjedovali za Praznik rada.

Stanković je ujedno inzistira da mu Ribić objasni zašto sindikati ne napadaju i ne ruše Vladu zbog trenutnog stanja u državi, na što mu je Ribić rekao kako je ovo ''predizborna godina te nije vrijeme za prosvjede''. Dodao je i kako je jedan od razloga činjenica što je Hrvatska pred završetkom pregovora s EU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Funkcija sindikata nije rušenje vlasti, za to su zadužene političke stranke i oporba'', rekao je.

Ribić nema nekretnine, živi u sindikalnom stanu

Otkrio je kako je nordijski socijalni model u kojima je malo bogatih ali i malo siromašnih ono čemu bi Hrvatska trebala težiti, a ujedno je rekao i kako guverner Željko Rohatinski nosi dio krivnje za trenutno stanje u državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri kraju emisije objavljeno je pitanje jednog od gledatelja kojeg je zanimala imovinska kartica Vilima Ribića te visina plaća i Ribića i Stankovića.

Vođa sindikata je rekao da živi u sindikalnom stanu za koji plaća stanarinu i režije, a plaća mu je 13 tisuća kuna. Na raspolaganju ima i službeni automobil. Stanković je nakon toga rekao kako njegova plaća na HTV-u iznosi 11.400 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105010019006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo