'Dolazimo uz grmljavinu' / RHCP obećali preokrenuti Zagreb naglavačke!

Band koji je prodao više od 70 milijuna albuma, osvojio 7 Grammyja i ušao u Rock n roll kuću slavnih, konačno stiže u Zagreb - Red Hot Chili Peppers obećali su da će ga preokrenuti naglavačke! Što još spremaju za zagrebačku publiku, doznajte u prilogu!

16.8.2012.
18:30
VOYO logo

"Stižemo u Zagreb! Okrenut ćemo ga naglavačke, malo ga polizati, protresti i progutati ga. Stižemo u vaš grad", poručio je frontman legendarnih Red Hot Chili Peppersa, Anthony Kiedis.

"Jako smo zadovoljni i uzbuđeni što dolazimo u Zagreb prvi put u povijesti našeg benda. Dolazimo uz grmljavinu, divljih srca punih ljubavi i dobrote. Samo vas želimo podignuti sa svime što imamo! I stižemo", dodao je Flea.

Posljednjih 28 godina ostavljaju publiku bez daha, pa će to zasigurno uspjeti i na zagrebačkom hipodromu, 29. kolovoza, kada će posjetitelji moći provjeriti zašto je ova ekipa prodala više od 70 milijuna albuma, te osvojila sedam Grammyja i ušli u Rock'n'Roll kuću slavnih, usprkos svojoj burnoj prošlosti.

"Svi imaju razdoblja u kojima odrastaju. Za mene je posljednjih deset godina, osobito vrijeme koje je vodilo k Stadium Arcadiumu, bilo vrijeme osobnog rasta kroz bol i traume. Ovaj se put stvarno osjećam lakše, ne zamjeram se toliko, osjećam se kao slobodna osoba i imam vremena za fokusiranje na glazbu", priznao je Flea.

Fokusirana ekipa, koja je svoje demone uspjela ostaviti u prošlosti, u Zagrebu će, uz stare hitove, predstaviti aktualni album I'm with You, koji su lakše snimili nego mu nadjenuli ime.

"Napravio sam dug popis naslova za ovaj album. Neki su bili dijelom pametni, a neki dijelom neprikladni, ali ništa nije bilo pun pogodak. Naslove su predlagali, ali ništa nije imalo smisla. Sljedećeg je dana Josh Klinghoffer, koji svira gitaru u RHCP-u, rekao da ima ideju - Što mislite o I'm with You? Mi smo se pogledali i rekli: 'To je naslov!'", kazao je Anthony.

Nešto čudnije su se pogledali obožavatelji slavnih Peppersa kada su za ulaznice omiljenog benda morali jesti ljute papričice. Vatra koja joj je gorila u ustima bila je sitnica kada su oni u pitanju.

Uskoro će s njima pjevati ibrojni drugi obožavatelji koji će 29. kolovoza posjetiti njihov koncert. Naše ga kamere neće propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo