REVOLTIRANI PLENKOVIĆ SPUSTIO ŠEFU SDP-a: / 'Njihova politika su selfiji i promoviranje kiselog zelja'

Image

Dok je obrazlagao odluku kojom je Vlada odbacila zahtjev za opozivom ministra financija Zdravka Marića, Plenković je uzvratio predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću.

27.4.2017.
11:26
VOYO logo

"Odbacujemo kritike oporbe, osobito predvođene onom strankom čiji se doprinos rješavanju problema koncerna Agrokora svodi na selfije i promoviranje kiseloga zelja", rekao je Plenković na sjednici Vlade. Pritom je, naravno, mislio na čelnika najveće oporbene stranke koji je početkom travnja na Twitteru prvo objavio fotografiju s čokoladom Dorina, a zatim i s kiselim zeljem.

BACIO SE U PROMIDŽBU HRVATSKIH PROIZVODA: Nakon čokolade, predsjednik SDP-a sada reklamira i kiseli kupus

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako je Dorina bila hit, kakvo će tek biti zelje! Hvala prijateljima u Ogulinu”, napisao je tada Bernardić uz sliku na kojoj je glavica kiselog ličkog zelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Andrej Plenković u četvrtak je na sjednici Vlade naložio tajnici Vlade da pripremi odluku o razrješenju trojice Mostovih ministara - Vlahe Orepića, Slavena Dobrovića i Ante Šprlje, nakon što su glasovali protiv prijedloga da Vlada odbije zahtjev SDP-a za pokretanjem povjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

ŠOK NA SJEDNICI VLADE: PLENKOVIĆ SMIJENIO TRI MOSTOVA MINISTRA!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković je prije glasovanja kazao kako je Vladin stav jasan te da odbacuje navode iz SDP-ova prijedloga za pokretanjem pitanja povjerenja Mariću, no tijekom glasovanja protiv je bilo troje Mostovih ministara.

Plenković je nakon toga zatražio od tajnice da pripremi odluku o njihovu razrješenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo