HDZ ZOVE ELONA MUSKA: / 'Dovedi Tesla Motors kući, u Hrvatsku! Imamo mnogo za ponuditi'

Image
Foto: AFP, SUSANA BATES

Elon Musk, čelnik Tesla Motorsa, u jučerašnjoj je prepisci na Twitteru najavio mogućnost gradnje tvornice u Europi.

6.4.2016.
8:47
AFP, SUSANA BATES
VOYO logo

Bila bi to velika poslovna vijest, jer američki biznismen jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu. Vlasnik je tvrtke SpaceX, koja se bavi razvojem tehnologija za transport u svemir, a još je poznatiji po kompaniji za proizvodnju električnih automobila Tesla Motors, kojoj se pridružio 2004. kao investitor i predsjednik Nadzornog odbora.

Nevjerojatna objava

No, kako u Hrvatskoj u zadnje vrijeme bizarnosti ne nedostaje, Muskovu su objavu komentirali iz - HDZ-a. I to prilično ulagivački. Prenosimo: "Bring @TeslaMotors home to Croatia @elonmusk, Nikola Tesla deserves that! We have a lot to offer, @AutomobiliRimac is already here @VladaRH", u prijevodu: "Dovedi Tesla Motors kući, u Hrvatsku, Nikola Tesla to zaslužuje! Imamo mnogo za ponuditi, a i Rimac Automobili su već ovdje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja pritom podsjetiti kako Tesla, čiju pripadnost Hrvatskoj HDZ na Twitteru tako s ponosom ističe, više od dvadeset godina nije mogao ponovno dobiti spomenik u jednom hrvatskom gradu, jer nije baš bilo podobno što je Srbin po nacionalnosti. Ali u cilju reklamiranja (i blamiranja) na Twitteru to se lako zaboravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo