REINER: / "Vratit ću pokroviteljstvo Sabora nad Bleiburgom"

Image
Foto: Pixsell, Patrik Maček

Predsjednik Sabora Željko Reiner kazao je kako će vratiti pokroviteljstvo križnog puta na Bleiburg te je kazao kako mu promjena imena u Hrvatski državni sabor nije primaran potez.

30.12.2015.
0:00
Pixsell, Patrik Maček
VOYO logo

"Bila je to kriva odluka ukinuti pokroviteljstvo na Bleiburg. Bila je čudnovata ta odluka, jer su u Bleiburg odlazili i predsjednici SDP-a i na kraju to je obilježavanje žrtava. Dijeljenje žrtava na naše i vaše, bolje i lošije je katastrofalno", kazao je Reiner u emisiji Veto Jabuke TV.

Image
REINER: /

Orešković je čovjek s vizijom, a Milanović bez kućnog odgoja

Image
REINER: /

Orešković je čovjek s vizijom, a Milanović bez kućnog odgoja

Reiner je kazao kako mu je fascinantno da su od njegovo petnaestominutnog govora izvukli jednu rečenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mislio da bi to moralo biti važno, rekao sam važnije stvari. Zašto je to tako strašno kada sam spomenuo tu mogućnost?", upitao je Reiner i dodao da to nije glavni cilj.

"Populistički nisam orijentiran, orijentiran sam socijalno"

Kazao je i kako se načelno slaže s smanjenjem plaća saborskim zastupnicima, no mišljenja je kako bi i druge elite trebali dijeliti istu sudbinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka elita, bilo politička, bilo medijska, treba dijeliti sudbinu naroda. To je moje uvjerenje. Populistički nisam orijentiran, orijentiran sam socijalno", kazao je Reiner u emisiji Veto i dodao da se ovim smanjenjem neće puno postići.

Zoran Pusić: “Reiner će ugoditi samo NDH nostalgičarima”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Most je opisao kao fenomen i svježinu u hrvatskom političkom životu. Tijekom emisije nekoliko je puta ponovio kako se ne radi o nikakvoj koaliciji već je Most suradnik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo