hdz-ov kandidat optimističan / Reiner očekuje da će jednoglasno biti izabran za šefa Sabora: 'Ne vidim zašto se to ne bi dogodilo'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

HDZ-ov kandidat je podsjetio kako su i Šprem i Leko također jednoglasno izabrani za predsjednika Sabora te rekao kako očekuje kako će se sada dogoditi isto

28.12.2015.
7:06
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Izabrani zastupnik HDZ-a akademik Željko Reiner potvrdio je da je on kandidat Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista za predsjednika Hrvatskoga sabora, a očekuje da će biti "po dobrom običaju"  izabran jednoglasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je općepoznato da sam ja kandidat Domoljubne koalicije i Mosta za predsjednika Sabora. Očekujem, kao i svi hrvatski građani, da se napokon konstituira Hrvatski sabor i cijeli proces započne. Očekujem da se, po dobrom običaju koji već neko vrijeme vlada u Saboru, predsjednik Sabora izglasa jednoglasno", izjavio je u nedjelju Reiner. Podsjetio je da je tako bio izglasan Boris Šprem i Josip Leko i dodao: "Ne vidim razlog zbog kojeg se to isto ne bi dogodilo sada."

Takva su glasovanja uvijek bila javna, kazao je i dodao da je "sasvim svejedno" je li tajno ili javno. "Očekujem potporu svih", rekao je Reiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što će biti s njegovom znanstvenom karijerom, rekao je kako se nada da će se znanošću moći i dalje baviti, naravno manjim intenzitetom te da će barem povremeno moći vidjeti svoje pacijente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo