SUKOB POSTAO JAVAN / Reagirali odvjetnici Gorana Ivaniševića: 'Potpuno promašeno, neistinito i zlurado...'

Image
Foto: S. Miljević/M. Lukunicć/Pixsell

'Kao pravni zastupnici g. Gorana Ivaniševića, mišljenja samo kako su ovakvi, potpuno promašeni, neistiniti i zluradi novinski članci, pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica', poručili su

17.10.2023.
14:54
S. Miljević/M. Lukunicć/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je javnost doznala da je umirovljeni tenisač Goran Ivanišević (52) podigao niz tužbi protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović (45) i zajedničke kćeri, tražeći novac koji je zaradio prije i nakon braka, odvjetničko društvo Šooš Maceljski, Mandić, Stanić i Partneri očitovali su se na tekst objavljen u medijima vezan uz odnose Ivaniševića kojeg zastupaju i spomenute tužbe.

Reakciju objavljujemo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao pravni zastupnici g. Gorana Ivaniševića, mišljenja samo kako su ovakvi, potpuno promašeni, neistiniti i zluradi novinski članci, pokušaj pritiska na sud i nadležna tijela te ometaju zakonito i objektivno sagledavanje činjenica. Tim više, postupci koji se izravno odnose i kojima su izravno obuhvaćena i zajednička djeca, posebno su osjetljivi za rad i iziskuju dodatnu profesionalnu pažnju svih koji u takvim postupcima sudjelujemo, dakle, prije svega samih stranaka i nas pravnih zastupnika. Čitav niz iznijetih neistinita, kao i podataka čiju tajnost zakon propisuje, iako će imati svoj epilog u demantijima i postupku naknade štete, već je počinilo štetu, prije svega zajedničkoj djeci, a posljedično i trenutnim obiteljima Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića.

Goran Ivanišević, nekad kao vrhunski igrač, a danas kao trener jednog od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, predano i profesionalno radi, kako bi osigurao danas, kao i nekad, što bezbrižniji i perspektivniji život, prije svega, svojoj obitelji. S obzirom na to da su Tatjana Dragović i njezini trenutni odabranik vrlo često u medijima, gotovo uvijek vezano uz uživanje i potrošnju, a gotovo neprimjetno uz skromnost i rad, ne mislimo posebno komentirati managerske sposobnosti i aktivnosti Tatjane Dragović u teniskom razvoju Gorana Ivaniševića, a koje se navode, jer je javnost sama mogla steći dovoljno spoznaja o tome do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JASNA PORUKA /

Ivanišević o Đokoviću: 'Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi'

Image
JASNA PORUKA /

Ivanišević o Đokoviću: 'Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi'

U pravcu profesionalnog pristupa i iznošenja argumentacije nadležnim tijelima i sudu te poštujući zakonom propisanu tajnost izvida nismo u mogućnosti, a niti voljni medijski raskrinkati svu neistinitost, zluradost i štetnost neistinitog teksta", dodali su.

Podsjetimo, Ivanišević je danas ranije na svom Instagramu te napisao: "Ovako…onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran"..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Goran Ivanišević je s Tatjanom Dragović, bivšom manekenkom dobio dvoje djece. Skupa su bili od 1998. godine, a vjenčali su se nakon rođenja djece 2009. daleko od očiju javnosti u američkom gradu San Pedro. Samo četiri godine kasnije su se razveli.

POGLEDAJTE VIDEO Goran Ivanišević ekskluzivno za RTL otkrio tajnu uspjeha Đpkovića i progovorio o njihovim svađama na terenu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo