Razbacane narkomanske igle prijete djeci na plaži

15.7.2011.
18:27
VOYO logo

Zgražaju se i privatni iznajmljivači čiji se objekti nalaze u neposrednoj blizini toga, kako kažu, "opasnog izvora zaraze".

Zapušteni ugostiteljski objekt u vlasništvu je Tulipan grupe. Već duže vrijeme u njemu se odlaže smeće, a u zadnje vrijeme koriste ga i narkomani koji u njemu odlažu "pribor", piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedno ruglo grada, ovo je prizor koji se može vidjeti samo kod nas. Baviti se turizmom, a imati ovakav objekt u centru mjesta, pored hotela koji je nekada bio perjanica turizma, uistinu je žalosno. Ne daj, Bože, da se netko od ove djece na plaži nabode na narkomanske igle kojih ima posvuda. Tko bi za to odgovarao?", zapitao se Zagrepčanin Ivan Božiković koji je od prošlog tjedna na odmoru kod rodbine u Kaštelima.

Dodaje kako primjećuje da se onim što vide zgražaju i sami turisti. Iako je riječ o lijepoj pješčanoj plaži, mnogi od njih oni samo produže naprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uznemireni iznajmljivači iz susjedstva kažu kako su kontaktirali i Grad te Komunalni pogon s ciljem rješavanja ovoga problema. Objašnjavaju da, s obzirom da je riječ o objektu u privatnom vlasništvu, niti jedna gradska služba ne može intervenirati.

U Gradskoj upravi potvrdili su da su komunalni redari obišli teren te da su obavijestili vlasnike prostora da ga saniraju i dovedu u red. O stanju nad objektom obaviještena je i sanitarna inspekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo