Ravnatelj policije traži od Linića 100 tisuća kuna!

Oliver Grbić je odlučio podignuti privatnu tužbu protiv SDP-ovca Slavka Linića zbog njegove izjave da je Grbić kukavica.

24.3.2010.
18:16
VOYO logo

Ravnatelj policije Oliver Grbić odlučio je tužiti člana SDP-ovog predsjedništva i bišeg riječkog gradonačelnika Slavka Linića koji je ustvrdio je je šef policije - kukavica, piše Jutarni list.

Grbić nije želio davati ni izjave o tužbi, već preusmjerava upite na svoje odvjetnike Klaudija Deklevu i Ljubu Kostiča kojim će u petak potpisati punomoć za zastupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik Kostič kazao je kako će Grbić na sudu tražiti naknadu za prouzročenu neimovinsku štetu u iznosu od 100.001 kune, koje će, u slučaju da dobije spor, donirati Zakladi policijske solidarnosti kao financijsku pomoć djeci i članovima obitelji poginulih policijskih službenika.

Evo što je Linić zgriješio, odnosno izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotno je i kukavički od Grbića što prijavu nije podigao protiv mene koji sam tvorac ugovora zbog kojeg sada podmeću Obersnelu. Naime, šest se godina 'kopa' po Tržnicama i to u vrijeme kada je Grbić bio šef riječke policije i tada je utvrđeno da nije bilo kaznenog djela. Nakon toga su došli 'specijalci' iz Zagreba koji su znali plasirati informacije u medije kako bi mene oblatili, ali i njihov je zaključak bio da nema nikakvog kaznenog djela".

Prethodni članci:

arti-201003070057006 arti-201003020786006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo