Ravnatelj HTV-a na bolovanju šetao festivalom

Ravnatelj HTV-a Mislav Stipić, koji je na bolovanju, snimljen je kamerom svoje rođene televizije na festivalu stripa!

7.11.2011.
15:01
VOYO logo

Na snimci središnjeg Dnevnika od 5. studenoga ove godine na sekundu se pojavljuje glava ravnatelja HTV-a Mislava Stipića u ulozi kupca romana na festivalu Crtani romani šou. To ne bi bilo ništa čudno da Stipić nije na bolovanju!

Glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc nam o toj nezgodnoj situaciji kaže sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On jest na bolovanju i dalje, ne znam kad se vraća. Na vrijeme je dostavio svu dokumentaciju i doznake iz kojih proizlazi da se ne radi se o tipu bolesti koji bi zahtijevao mirovanje i boravak u zatvorenom prostoru", kaže D. Lazanin Jelenc.

Bolest je privatna stvar ravnatelja Stipića

O kojem se tipu bolesti radi, je li to stres ili nešto drugo, glasnogovornica nam nije mogla kazati jer se radi o privatnoj stvari ravnatelja Stipića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U liječničkoj dokumentaciji navodi se šifra bolesti, a liječnik je taj koji će ovisno o vrsti bolesti odrediti savjetuje li mu kretanje ili bi trebao biti u krevetu. Zato Stipić nije 'uhvaćen', naprosto se nije ni skrivao", kaže glasnogovornica.

Na pitanje radi li se sad već o uzorku ponašanja kod utjecajnih osoba na HTV-u, budući da se Dijani Čuljak Šelebaj predbacivalo prešetavanje po salonu namještaja za vrijeme bolovanja, Lazanin Jelenc kaže da ona nije ta koja procjenjuje takve stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Stipić se ne javlja na mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo