NAJGLEDANIJI FORMAT DANA / Rat Hurem i sultanove majke vidjelo 715.000 ljudi

Image
Foto: RTL

I ova je nedjelja bila u znaku 'Sulejmana Veličanstvenog' - više od 715 tisuća gledatelja pratilo je kako se razvija novi rat između Hurem i sultanove majke u dvosatnom specijalu najskupljeg turskog spektakla!

12.11.2012.
16:00
RTL
VOYO logo

Leov dnevnik ponovno je uveo pomutnju u Topkapi palaču, a majku sultaniju zamalo je stajao života! Dvosatna epizoda "Sulejmana Veličanstvenog" svojom je napetom radnjom i prošle nedjelje, 11. studenog, zadržala velik broj gledatelja uz male ekrane!

I dok je prva epizoda serije imala gledanost  od 14,7% u totalu populacije (oko 615 tisuća gledatelja), druga je ostvarila visoku gledanost od 17,1%, odnosno sukob sultanove majke i miljenice pratilo je preko 715 tisuća gledatelja u totalu populacije, te je tako postala najgledaniji zabavni format cijelog dana na svim nacionalnim televizijama, ostavivši iza sebe i konkurentnu seriju "Lud, zbunjen, normalan" čija je prva emitirana epizoda ostvarila gledanost od 16,4%, a druga 14,8%, te "Masterchef" sa 12,3% gledanosti u totalu populacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večerašnjoj epizodi Sulejman će narediti prekid opsade Beča i započeti povlačenje zbog teške zime i velikih gubitaka na bojnom polju, te će se vratiti u dvor kako bi ponovno bio s voljenom Hurem.

Ona će pak iskoristiti sultanovu dobru volju kako bi je napokon oslobodio ropstva, dok će zaljubljena kalfa Nigar poželjeti okončati svoje muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će učiniti Sulejman, a što kalfa Nigar, gledatelji će moći doznati u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" već večeras od 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo