TV PREMIJERA 'RANGO' / Rango ima ono što je potrebno!

Proslavljeni 'Rango' Gorea Verbinskog, koji stoji iza 'Pirata s Kariba', osvojio je nevjerojatne 44 filmske nagrade među kojima su Oscar, Zlatni globus i BAFTA - sve u kategoriji najboljeg animiranog filma

1.3.2015.
9:00
VOYO logo

Večeras od 20 sati na RTL Televiziji gledamo “Rango” Gorea Verbinskog, koji stoji iza “Pirata s Kariba”! Film je osvojio je nevjerojatne 44 filmske nagrade među kojima su Oscar, Zlatni globus i BAFTA - sve u kategoriji najboljeg animiranog filma, dok je na kino blagajnama u svijetu film zaradio više od 245 milijuna dolara.

Duhovita avantura o kameleonu koji nastoji otkriti urotu u gradu i doznaje pravo značenje prijateljstva, puna je inteligentnog humora i referenci na kultne filmove poput “The Good, The Bad and The Ugly”, “Once Upon a Time in The West” Sergija Leonea, “Rising Arizona” braće Coen te “Fear and Loathing in Las Vegas” Terryja Gilliama. Za ovu  briljantnu zabavu za odrasle, ali i najmlađe, za koje je ovom prilikom i sinkronizirana, glazbu je napisao jedan od najvećoj filmskih kompozitora današnjice, Hans Zimmer, a, tu i tamo, zvukove gitara podario je i Johnny Marr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada terarij, u kojem se je nalazio, slučajno ispadne iz vozila njegovog vlasnika, kućni ljubimac kameleon Rango nađe se usred Mojave pustinje. Rango sretne armadila Roadkilla, koji je u potrazi za duhom Zapada, te koji usmjeruje Ranga u grad Dirt, u kojem je voda prijeko potrebna. Osim vode, Dirt treba svog heroja i šerifa, a Rango je oduvijek želio biti glumac i igrati junaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo