i bloger i satiričar / Ramljak kao 'Ramo, Ramo, drugar njihov': Todorić poručio kako je 'satira o Agrokoru, nažalost, istina'

Video naslova 'U sjedištu Knighthead Capitala po cijele dane odjekuje pjesma 'Ramo, Ramo, druže moj' donosi priču o tome kako na 12. katu jednog njujorškog nebodera cijelo vrijeme na repeatu odjekuje kultni narodnjak Muharema Serbezvoskog

22.12.2017.
8:52
VOYO logo

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je novi post na blogu, a čini se da je pritom odlučio pokazati kako čovjek ima i duhovitu stranu. 

Za potrebe tog 'dokazivanja' objavio je satirični video Newsbara te pokazao što misli o izvanrednom povjereniku za Agrokor - Anti Ramljaku. "Satira o Agrokoru je, nažalost, istina", napisao je uz objavljeni video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video naslova 'U sjedištu Knighthead Capitala po cijele dane odjekuje pjesma 'Ramo, Ramo, druže moj' donosi priču o tome kako na 12. katu jednog njujorškog nebodera cijelo vrijeme na repeatu odjekuje kultni narodnjak Muharema Serbezvoskog.

"Riječ je naravno o sjedištu Knighthead Capitala u kojem je zadnji mjeseci apsolutni tulum, sve otkako im je Ramljak, Ramljak, drugar njihov prepisao hrvatsku ekonomiju u budućnost hrvatskog naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, strvinarski fond Knighthead Capitala se u osvit raspada Agrokora susretao s Antom Ramljakom, za prijatelje i korisnike povlaštenih informacija - poznatiji i kao Ramo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tim susretima s Ramljakom u Knighthead Capitalu odgovaraju stihovima: 'Kad sam sreo druga svog, prijatelja jedinog, najsrećniji beše dan, jer ne bejah više sam"- I ustininu 'beše najsrećniji dan', jer za 500 milijuna eura kredita Agrokoru kojem je sad na čelu Ramo, Knighthead Capital se upisao na Agrokorovu imovinu u vrijednosti većoj od milijarde eura. Naravno, strvinari iz Knighthead Capitala svjesni su bili koliko im je Ramo, Ramo, drug njihov bitan, pa su u klauzulu o kreditu stavili napomenu da se njihovog druga Ramu ne može smijeniti s čela Agrokora, čime su blesavoj hrvatskoj vlasti skinuli gaće i zabili joj njezin suverenitet gdje se malo nadala.

Ako Plenkovićeva vlada pokuša smijeniti Ramljaka, iz Knightheada ih čeka spreman stih: "I zovem te vrati se, vrati mi se Ramo ti, sudbine smo iste...", stoji u objavljenom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo