donacija za predsjednika / Radnice Kamenskog Josipoviću sašile jakne za kampanju

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Za kampanju je naručeno sto jakni za 50.000 kn. Bivše radnice Kamenskog za Josipovića su besplatno sašile jaknu rekavši da je to njihova donacija za kampanju.

9.12.2014.
11:19
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Ivo Josipović započeo je prvi dan kampanje posjetom udruzi Kamensko, gdje je pozdravio radnice koje su za njegovu kampanju šivale jakne s natpisom 'To je pravi put'.

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL



U svrhu kampanje naručeno je sto jakni za 50.000 kuna, a bivše radnice propale tvornice Kamensko su za aktualnog predsjednika jednu sašile besplatno rekavši kako je to njihova donacija predsjedniku za kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik je nakon posjeta radnicama Kamenskog i službeno busom krenuo u kampanju.

"Kao i prije pet godina, krećem u pobjedu s ovog za mene važnog mjesta. Tu je Pravni fakultet, nova zgrada Muzičke akademije, zgrada HNK, pa i zgrada Mimare, bivša gimnazija u koju sam išao", rekao je Ivo Josipović ispred busa na Trgu maršala Tita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispratio ga je i premijer Zoran Milanović koji se približio busu i samo rekao "Ivo, sretno!". Milanović je predsjedniku dao 'zvučni high five', okrenuo se i otišao.

Prvi dan kampanje Josipović će provesti u Zagrebačkoj županiji. Prva na redu je općina Dubrava gdje će obići nekoliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava pa ide u Jastrebarsko gdje će se družiti s građanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo