Čačić gostima iz Svjetske banke pričao viceve!

Hrpu viceva ispričao je potpredsjednik Vlade gostima iz Svjetske banke kako bi im razjasnio gospodarsku situaciju u Hrvatskoj i opravdao traženja Vlade. Pričao je o Muji i Hasi, Zagorcu...

22.9.2012.
16:58
VOYO logo

''Bili su kod mene dečki iz Svjetske banke i velim ja dečkima, znate u bivšoj Jugi su svi vicevi bili o Muji i Hasi. Imate onaj, dolazi Mujo u Beograd na kolodvor i traži kartu za Niš. I kaže da mu daju kartu za vlak u deset, no ovaj njemu odvrati da nema vlaka u deset nego devet. Pruži Mujo njemu ruku i kaže: 'Ajde onda u pola 10'. I pitam ja MMF-ovce jesu li razumjeli vic i oni mi odgovore da jesu i da im se čini da bi otprilike bilo 125 milijuna. Ako smo mi tražili 200, a oni nudili 50, to je to", ispričao je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić navodeći kako se je vicevima želio na slikovit način pojasniti gospodarske probleme.

Nije zaobišao ni vic o Zagorcu

Dnevnik.hr piše da to nije bio jedini vic koji je Čačić ispričao. Kada su mu predstavnici MMF-a ponudili kompenzaciju umjesto onoga što je Vlada tražila, ispričao im je vic o Zagorcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao Zagorac kod susjeda i pita ga susjed jel' hoće vino ili rakiju, a kaže on njemu: 'Joj najte mi to raditi'', Čačićev je vic kojim je, kaže želio istaći da se ne radi o situaciji "ili ili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo