Tehnički problemi u zagrebu / Putnici bijesni jer im je let kasnio sat i pol: 'Propali su nam sastanci, a jedan platio kartu 7000 kn'

Image
Foto: Vijesti.hr

U Zračnoj luci Zagreb ističu da je tehnika bila uzrok kašnjenja, ali da propust nije njihov

15.11.2018.
9:46
Vijesti.hr
VOYO logo

Putnici koji su jutros trebali letjeti iz Zagreba za Frankfurt u 6.25 sati ostali su iznenađeni kada im je rečeno da će njihov let kasniti čak sat i pol. Bijesni čitatelj koji se javio našem portalu kazao je da je let prijevoznika Austrian Airlines/Lufthansa, LH 1405 Zagreb - Frankfurt odgođen i to, kako su oni shvatili na licu mjesta, zbog nemara tehničke službe zagrebačkog aerodroma. 

"Let je kasnio točno sat i pol. Putnici su bili bijesni, bilo je svega - od psovki do otkazivanja leta. Neki su tražili od Zračne luke da im odmah naruče i plate taksi do Zagreba, jer su im propali sastanci ili više nisu stigli na sljedeće letove u Frankfurtu", rekao je naš čitatelj dodajući da je najbjesniji bio jedan Nijemac koji je platio kartu 7000 kuna kako bi došao do Londona, ali mu je sve propalo jer je let kasnio.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Međunardonoj zračnoj luci Zagreb ističu, međutim, da se s njihove strane nije dogodio propust. 

"Prema informacijama kolega iz operativnih službi Međunarodne zračne luke Zagreb, kašnjenje zrakoplova LH1405 nije uzrokovano propustom niti jedne službe Međunarodne zračne luke Zagreb. Navedeni zrakoplov je prema redu letenja trebao poletjeti u 06.25 sati, a poletio je u 07.55 sati. Kao razlog kašnjenja navedena je tehnika, međutim ona se ne odnosi na službe Međunarodne Zračne luke Zagreb", poručili su iz službe za odnose s javnošću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo