'Puška je jedno, a korupcija i kriminal su drugo'

'Pa što ako sam držala? Puška je jedno, a sumnje na korupciju i kriminal su drugo', kazala je premijerka, zbunjena pitanjem o svom reklamiranju HS produkta u Splitu.

6.4.2011.
16:36
VOYO logo

Upitana je li se neugodno iznenadila što je dvojac HS produkta Marko Vuković i Ivan Žapčić, uhićen samo dva dana nakon što je držala njihovu pušku jurišnicu na sajmu u Spaladium Areni, premijerka je dala sljedeći odgovor:

"Pa što ako sam držala? Puška je jedno, a sumnje na korupciju i kriminal su drugo", kazala je Kosor. Za nju je to dokaz da nema nedodirljivih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To samo dokazuje da nitko u ovoj državi nije i ne može biti nedodirljiv i samo to da naša borba protiv korupcije ide velikim zamahom dalje. Drugo je dobra proizvodnja. To treba dijeliti. I u mnogim drugim tvrtkama u kojima se odlično radi i dobro proizvodi i gdje je bilo osnovane sumnje za korupciju ili kriminal, naravno da su nadležna državna tijela radila svoj posao", kazala je Kosor.

Inače, HS produkt je svojevremeno optužen za šverc oružjem kojim su se vršile likvidacije po Europi, no u predmetu je nastupila zastara. Podsjetimo i da ih je savjetnik Vlade Borislav Škegro istaknuo kao svijetle primjere privatizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104050685006 arti-201104060093006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo