Pusić o novoj koaliciji: 'Još im samo fali HDSSB'

28.6.2014.
16:08
VOYO logo

Radom HNS-ovih ministara to želimo prenijeti, ne samo na Vladu, nego i na pozitivnu atmosferu u Hrvatskoj, rekla je Pusić na konferenciji za novinare i dodala kako je Hrvatska, bez obzira na poteškoće, zemlja od velikog interesa međunarodnim ulagačima, "pa i politički" te da zainteresiranima treba olakšati posao i rezati birokratske prepreke.

Vesna Pusić u Kraljevici sudjeluje na 5. regionalnom sastanku jačanja stranke, koji se u Kraljevici održava za Istarsko- primorsko- goransko- ličko- senjski regionalni savez HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit o najavljenoj koaliciji Radimira Čačića s Milanom Bandićem, tek je kratko odgovorila kako "pretpostavlja da se čeka još HDSSB".

Građansko obrazovanje je instrument kojim se društvo stabilizira i brani

Na upit o uvođenju građanskog odgoja, Pusić je kazala da nije upoznata s tim da građanski odgoj neće biti posebni predmet nego međupredmet i da to nije odluka koja se može samo tako donijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U uvjetima u kojima dramatično pada sudjelovanje mladih na bilo kakvim izborima i u kojima su mladi ljudi na udaru i podložni različitim ekstremističkim grupama i ideologijama, uključujući i odlazak u ratove na Bliski istok, građansko obrazovanje je instrument kojim se društvo stabilizira i brani", ustvrdila je Pusić i naglasila da je građanski odgoj jednako važan kao i svi ključni predmeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo